• Boven € 50 gratis verzonden ✉
  • Alle producten handgemaakt en uniek ❤

Zeeuwse producten

Zeeuws houten gelukspopje. Leuk om aan iemand te geven om geluk te wensen. Kan aan een tas, sleutelhanger ed. gehangen worden.

Tevens verkrijgbaar met diverse kaarten; zie onder het kopje 'cadeauset'

Zeeuws houten gelukspopje met sleutelhanger. Leuk om aan iemand te geven om geluk te wensen. Kan aan een tas ed. gehangen worden.

Zeeuws schortenbont in combinatie met een borduurring maakt het tot een decoratief schilderij. Zeker in combinatie met de ring met Zeeuwse knoop op wit laken.

Er kan gekozen worden voor een klem waardoor het als memobord te gebruiken is.

Gratis verzending vanaf € 50,-

Zeeuwse knoop op wit laken in combinatie met een borduurring maakt het tot een decoratief schilderij. Zeker in combinatie met de ring van Zeeuws schortenbont.

Voor de afsprakenkaart, het boodschappenbriefje, een mooie kaart, een goed recept of een leuke foto....dit stoere memobord leent zich er uitstekend voor! Natuurlijk gemaakt van ons Zeeuwse schortenbont op een stevige achtergrond bevestigd, mooi afgewerkt en eventueel voorzien van een handig ophanghaakje. De afmeting is 24x30 cm.

Leuke handgemaakte zwarte tas met lange hengsels met Zeeuws schortenbont voorzak.

Materiaal: 100% katoen

Ring STOER

€ 7,95

Ring STOER

€ 7,95

Elastische ring van cubekralen en Zeeuwse knoop wat een stoer maar ook sierlijk uiterlijk heeft. Voor de juiste maat zie Maattabel .

Materiaal: metaal (nikkelvrij) en hematiet.

Stoere echte Zeeuwse knop-armband. Ze zijn tijdloos en passen overal bij. De armband heeft een schuifdisc waardoor hij altijd past.
Materiaal: stainless steel en macramédraad.

Sleutelhanger met een Zeeuwse knop. Leuk om iemand cadeau te geven of voor jezelf. Je kan hem aan je sleutelbos hangen maar je kunt hem bijvoorbeeld ook als tasversiering gebruiken.

Materiaal: leer en metaal (nikkelvrij)

Armband met Zeeuwse knoop met karabijnslot en verlengketting.

Materiaal: plated sterling silver, stainless steel en metaal (nikkelvrij).

Schitterende armband met de Zeeuwse knoop en geknoopt satijnkoord waardoor het een eigentijds stoer uiterlijk heeft. De armband heeft een schuifknoop waardoor hij altijd past.
Materiaal: stainless steel en macramédraad.

Prachtige door Marion Pol-Schoonis handgemaakte stoere stevige Ipadhoes (19 cm x 29 cm). Elke hoes is uniek omdat er maar één exemplaar van gemaakt wordt. 

 

Stoere Zeeuwse knop-ketting. Ketting heeft een verlengketting waardoor hij altijd passend gedragen kan worden.

Materiaal: staal, stainless steel en metaal (nikkelvrij)

Ketting ZEEUWS

€ 17,95

Ketting ZEEUWS

€ 17,95

Schitterende ketting met Zeeuwse knoop en miyukikralen waardoor het een eigentijds stoer uiterlijk heeft.

De ketting heeft een verlengketting waardoor hij altijd past.

Materiaal: metaal (nikkelvrij), glas en stainless steel.

Handgemaakte schitterende creolen met Zeeuwse knoop waardoor er een eigentijds stoere look ontstaat. 

Materiaal: Stainless Steel.

Prachtige stoere Zeeuwse knoop oorbellen 

Materiaal: Stainless Steel.

Zilveren schuifarmband met Zeeuwse knoop-bedel. Het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat de armband bij veel dragen nog steeds mooi blijft.
Materiaal: Stainless Steel

Prachtige door Marion Pol-Schoonis handgemaakte grote stoere stevige tas (33 cm x 40 cm). Elke tas is uniek omdat er maar één exemplaar van gemaakt wordt. 

Uitverkocht

Tasje ZEEUWS JEANS

€ 30,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Tasje ZEEUWS JEANS

€ 30,00

Prachtige door Marion Pol-Schoonis handgemaakte stoer tasje. Handig voor je telefoon bijvoorbeeld in mee te nemen. Elk tasje is uniek omdat er vaak maar één exemplaar van gemaakt wordt.

Prachtige door Marion Pol-Schoonis handgemaakte stoer tasje. Handig voor je telefoon bijvoorbeeld in mee te nemen. Elk tasje is uniek omdat er vaak maar één exemplaar van gemaakt wordt.